Algemene voorwaarden

Lees aandachtig alle voorwaarden waaronder ik werk voor u een bestelling plaatst. Wanneer u een bestelling plaatst gaat u akkoord met het onderstaande shopbeleid van Maison LauV. 

Product
Maison LauV zorgt er steeds voor dat alle prijzen, beschrijvingen en details van het product correct zijn ingegeven, op het moment dat de producten online komen. Eventuele wijzigingen in het systeem kunnen op elk moment gebeuren. 
Dus controleer en lees goed alle informatie voor u een bestelling plaatst.

Verwerkingstijd
Alles is handgemaakt door Maison LauV waardoor we een verwerkingstijd van 2-8 weken voorzien exclusief verzending. We doen er alles aan om elke bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Tijdens de verwerking kan u steeds informatie vragen over de bestelling via info@maisonlauv.com of contact.

Bestellen
Zorg ervoor dat alle gegevens correct en volledig zijn voor de bestelling wordt geplaatst. Maison LauV is niet verantwoordelijk voor het fout invullen van de gegevens, waardoor de bestelling niet op het juiste adres wordt geleverd. Nadat u het bestelproces hebt verlaten, zijn er geen wijzigingen meer mogelijk, bestellingen kunnen in bepaalde gevallen afgebroken worden. Dit wanneer het product niet meer gemaakt kan worden of er een fout is in het systeem in verband met de productdetails, prijzen, enz. ... 

Betalingen
Wij aanvaarden betalingen met Bancontact en Paypal.

Annuleringen
Annuleringen worden niet meer aanvaard van zodra uw bestelling in verwerking is. 

Verzendingen
Alle pakketten, nationaal en internationaal, zijn verzekerd tot € 520 met handtekening voor ontvangst. Ook is een Track & Trace service inbegrepen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de vertragingen die zijn opgelopen tijdens de verzending nadat het pakket als verzonden wordt weergegeven. Klachten over verlies en schade tijdens de verzending worden verstuurd naar de koerierdienst. Eventuele extra invoerkosten of belastingen vallen onder de verantwoordelijkheid van de koper. Deze kunnen niet op voorhand berekend worden bij de verzendkosten.

Meer info:
Verzenden & prijzen

Ruilen & terugzenden
Alle verkopen in verband met de slips zijn definitief. Deze kunnen niet geruild of terug gestuurd worden. Bralettes/tops kunnen in geval van een foute maat geruild worden voor een andere maat, binnen de 7 dagen na ontvangst. Dit is niet van toepassing op custom en lingerie. Bij het terugzenden verwachten we dat alles in originele staat terug aan ons bezorgd wordt. Retours die beschadigd, gewassen of gedragen (naast het passen van het item) zijn, zullen niet worden geaccepteerd. De kosten voor het terugzenden van de artikelen zijn voor de koper. Enkel bij beschadiging (opgelopen tijdens de verzending) of een fout in de bestelling zal Maison LauV de kosten voor het terugzenden vergoeden en de bestelling vervangen.

Meer info:
Ruilen & terugzenden

Beschadiging
In zeldzame gevallen kan het artikel beschadigd bij u aankomen. Dan is deze beschadiging veroorzaakt tijdens de verzending. Een artikel gaat nooit beschadigd het atelier verlaten. Wanneer dit het geval is, neem dan binnen de 3 dagen na ontvangst, contact op via info@maisonlauv.com of contact.

Was advies
Wij staan niet in voor de beschadiging of het krimpen dat wordt veroorzaakt door het niet opvolgen van het was, droog & strijk advies.

Meer info: 
-Lingerie
-T-shirts